Количка (0/$0.00)  |  Вход  |  Регистрация
За нас

Buy Now From USA LLC е американска частна компания, регистрирана в НюЙорк.

Целта на компанията е да обслужва региони, от които поръчването и получаването на стоки от САЩ чрез интернет е затруднено или невъзможно.
Екипът, който стой зад Buy Now From USA е с дългогодишен опит в търговията, включително и чрез интернет. Управлявайки и поддържайки повече от 20 сайта с над един милион потребителя, ние смятаме, че имаме опита и възможността да задоволим нуждите на клиентите си по един професионален начин
Мисията на Buy Now From USA е изграждане на дългосрочно партньорство с нашите клиенти, чрез предоставяне на висококачествени продукти и отлично обслужване, съобразено и с индивидуалните им изисквания.
Ние можем в разумни срокове и при атрактивни финансови условия да предложим доставка на подбрани от вас стоки от електронни магазини спечелили не само нашето, но и общественото доверие в интернет пространството.
Ценовата политика на Buy Now From USA изключва фиксирани ценови условия на този етап. Всяка поръчка е строго индивидуална и специфична. По тази причина нейната цена освен от себестойността на продуктите, зависи и от цената на куриерската услуга и таксите и налозите (ако има такива) в САЩ. Международната куриерска услуга би могла да бъде по-изгодна, ако се поръчат повече продукти. На последно, но не по важност място ние слагаме и нашата комисионна от 20-25-30%, която зависи от сумата на поръчката.
Определяйки крайната цена по гореописаният начин, ние Ви изпращаме имейл, за да осигурите плащането. Пълната сума се предплаща 100%.
На по-късен етап сме предвидили и отстъпки за редовните ни клиенти. 
Искаме също така да заявим, че всички намаления и промоции от страна на електронните магазини, ще бъдат активно препоръчвани и в нашият сайт. 
Ние ясно осъзнаваме, че единственно доволните клиенти ще ни накарат да се чувстваме добре и горди от свършената от нас работа. От вас зависи и финансовият смисъл на това начинание.
Пазарувайте с удоволствие, и ако имате препоръки, моля пишете ни:
info @ buynowfromusa.com

 

American Eagle Outfitters
Field and Stream
Graham
Виж всички магазини »
Лесно Бързо Сигурно Регистрирай се безплатно